Energirapport

Klimatekniq

Ingen udgifter

uden besparelser

 

Klimatekniq har udviklet et system, hvor alle oplysningsark, beregnings- og rapporterings-værktøjer er integreret med hinanden. Det gør Klimatekniq hurtig, præcis og korrekt i udførelse af rapporter, til alle virksomheder som ønsker vores hjælp, uanset forsyningskilder.

 

Første opgave går på, at vi i fællesskab udfylder ”Tro & Love” erklæring, som sikre fortrolige oplysninger forbliver mellem parterne.

 

Herefter er jobbet delt op i 3 opgaver.

1. Oplysningsarket udfyldes typisk af virksomhedens direktion eller regnskabsafdeling. Oplysningsskemaet består af få spørgsmål omkring udgifter til forbruget. Det er typisk El og Varme regninger, og evt. særaftaler med leverandører.

 

2. Beregningsarket udfyldes af Klimatekniq. Vi gennemgår virksomheden og interviewer personale. om nødvendigt installeres der måleudtsyr. Vores gennemgang vare typisk nogle dage, og forgår sammen med vores samarbejdspartnere.

 

3. Rapporten genereres derefter. Dette vare typisk kun nogle få dage, hvorefter vi kan udlevere den til virksomheden.

 

Rapporten fremstilles så den bedst matcher virksomhedens ønsker omkring investering og besparelse. Vores forslag til ændringer er opdelt i forskellige faser. Alt efter hvad man ønsker kan man i rapporten læse om hvad der har den bedste tilbagebetalingstid. Rapporten vil være opdelt i forsyningskilder.

Alt er inkluderet i rapporten, så ikke virksomheden bliver overrasket af uforudsete udgifter.

 

Udgifter til rapporten vil aldrig overstige 10% af de fundende besparelser.

 

 

Kontakt os for en gennemgang. salg@klimatekniq.dk eller på tel. 7070 1135

 

Klimatekniq

Holmgade 29

DK - 6430 Nordborg

+45 7070 1135

salgl@klimatekniq.dk

Copyright © All Rights Reserved