LED Belysning

Klimatekniq

Besparelser

med tilskud

Ved udskiftning af LED belysning, kan man typisk spare op til 70% på sit elforbrug. Vores samarbejdspartner på området, har været etableret i danmark siden 2009 og er danmarks førende indenfor LED rør.

 

Vores partner har et tæt samarbejde med førende danske energiselskaber, som anerkender deres produkters kvalitet. De ved, at deres LED lyskilder altid opnår de besparelser i strømforbrug, som de lover. De kan derfor som den eneste LED leverandør på markedet tilbyde energisparetilskud på 43 øre pr. kilowatt-time, som din virksomhed kan spare på årsbasis ved at udskifte traditionelle lyskilder med vores LED lyskilder.

 

Vi har et team af elektrikker klar til at hjælpe med udskiftningerne. De har stor erfaring i denne type opgaver, arbejder hurtigt og uden gener i jeres dagligdag.

 

Ved hjælp af effektive kalkulations systemer, tilbyder vi GRATIS rapport over jeres besparelser. det indeholder alt fra indkøb, tilskud og installation. derfor får jeres virksomhed altid det rigtige overblik fra starten.

 

Kontakt os for en uforpligtende rapport. salg@klimatekniq.dk eller på tel. 7070 1135

 

Klimatekniq

Holmgade 29

DK - 6430 Nordborg

+45 7070 1135

salgl@klimatekniq.dk

Copyright © All Rights Reserved