Om

Klimatekniq

Klimatekniq

 

Klimatekniq er en virksomhed, som beskæftiger sig udelukkende med, at finde energibesparelser i virksomheder og offentlige instanser. Vi er en stor sammenslutning af leverandøre, som beskæftiger sig med alle typer af forsyning til forbrugere.

Vi har specialiseret os i at udarbejder rapporter, som synliggøre de besparelser din virksomhed kan opnå, dette gør vi helt uden omkostninger for vores kunder.

Vi kan være virksomhedens projektleder i hele forløbet, som sikre at projektet ikke sprænger de budgetter der er beregnet.

Eller vi kan påtage os hele entreprisen, så virksomheden ikke skal regne ekstra ressourcer i form af overordnede ledelse og opfølgning. Derudover slipper virksomheden også for økonomiske overraskelser.

Vi lægger stor vægt på vores troværdighed, og arbejder intenst på ikke at levere rapporter om uopnåelige besparelser. Dette opnås ved vores erfaring i beregninger og målinger, men også ved valg af de helt rigtige komponenter.

Medarbejderne hos Klimatekniq er en god og fornuftig blanding af økonomi og teknik. Det giver en god sparring i forbindelse med udarbejdelse af div. rapporter, og vi kommer rundt om hele projektet inden aflevering.

 

Klimatekniq

Holmgade 29

DK - 6430 Nordborg

+45 7070 1135

salgl@klimatekniq.dk

Copyright © All Rights Reserved